22-годишната красавица Александра и майка ѝ са две от жертвите от тежката катастрофа с четирима загинали
Автор: Георги Кирилов 13:30 / 16.05.2021Коментари ()76957
©
Припомняме, че вчера четирима души загинаха при тежка катастрофа в Монтанско, след като български ТИР занесе и навлезе в насрещното платно, където размаза идващ насреща "Фолксваген Пасат“. След удара колата била заклещена като в "сандвич на смъртта“ от идващ зад нея турски ТИР.

Представяме ви първи снимки на загиналите в зверската катастрофа край Долна Вереница 22-годишната Александра и нейната майка Галя.

22-годишното момиче от Белоградчик е истинска красавица, а гените явно е наследила от своята майка, която пък вчера е имала рожден ден. 

За Александра хората в града са категорични, че е "съкровище". 22-годишното момиче завършвало начална педагогика в Благоевград и в момента била на стаж в основното училище в Белоградчик, предава BulNews.

"Отиде си един млад човек - бъдещ колега с голям потенциал за успех, прекъсна се един живот, изпълнен с мечти. Изключително добро и умно дете. Ще ни липсва в класната стая госпожица Боянова.", е написала на страницата си във фейсбук ръководителят ѝ Пролет Борисова - Костадинова.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/22-godishnata-krasavica-Aleksandra-i-maika-i-sa-dve-ot-zhertvite-ot-tezhkata-katastrofa-s-chetirima-zaginali-1084421
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.