Шеф Андре Токев изуми всички със съставката, която добави към ястие
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:15 / 05.05.2021Коментари ()5396
©
Топ готвачът Андре Токев направи бульон от шепа земя и го добави към пролетно ястие, с което изуми участниците в предаването, но Силвена Роу засипа колегата си с комплименти.  

С феноменална бързина шеф Токев приготви раци със спанак, баница с агнешки мозък и левурда, и ги гарнира с желирана майонеза. След това забърка бульон и го филтрира през черна пръст, към която добави мащерка и сурови гъби.

"Дълбочината на този бульон е невероятна, страхотно вкусотия!“, каза шеф Роу, докато отпиваше от течността и накара сдържания Андре да не скрие удоволствието, което се показа на лицето му.


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Shef-Andre-Tokev-izumi-vsichki-sus-sustavkata-koyato-dobavi-kum-yastie-1080968
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.