Култов коментар след пътуване в градския транспорт в Пловдив: Вътре е леш, но поне не звучеше Слави Трифонов!
Автор: Силвия Станева 22:09 / 07.04.2021Коментари ()7688
© Забелязано в Пловдив
На интересен пост в социалната мрежа се натъкна Plovdiv24.bg. В групата "Забелязано в Пловдив" пловдивчанин описва кошмарното си пътуване в градския транспорт и абсолютното погазване на противоепидемичните мерки. Дотук не е нещо, което не сме чували или виждали. Вниманието ни привлече края на публикацията, в която авторът успява да вмъкне така актуалната тема за слави Трифонов. Ето и самата публикация:

"Здравейте, дълго се чудих как да започна и затова просто ще изложа фактите. Работя в Капана(когато ни позволяват), а и на още едно място, защото всички имаме сметки. Няма как да отида на работа с кола, защото няма къде да паркирам, за колело е студено и реших да пътувам с градския транспорт. На "Съединение" в час пик дойде една "подвижна малка катафалка". Шофьорът отваря само предната врата, защото продава билети. Преди всяка спирка започва викане: "Има ли някой за слизане?". Вътре е леш! Противоепидиологични мерки - нула.

Чувствам се лично засегнат, че поне не звучеше Слави Трифонов!"


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kultov-komentar-sled-putuvane-v-gradskiya-transport-v-Plovdiv-Vutre-e-lesh-no-pone-ne-zvucheshe-Slavi-Trifonov-1071260
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.