Подробности за буйстващия индиец, приземил самолет в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:43 / 06.03.2021Коментари ()4952
© Нова тв
Индийският гражданин е буйствал още от началото на полета, създал е проблеми на пътниците и на екипажа. Това каза завеждащият първи отдел на Национална следствена служба Ивайло Ангелов пред журналисти на Летище "София“ предаде "Фокус“.

"Индийският гражданин е буйствал още от началото на полета, създал е проблеми на пътниците и на екипажа. Ударил е стюард. Блъскал е по пилотската кабина. Това е принудило пилота да го приземи на нашето летище. Задържан е за срок от 24 часа от Гранична полиция“. В момента е задържан за 72 часа от наблюдаващия прокурор с оглед явяването му в съда“, добави още Ангелов.

"Престъплението е тежко и за него се предвижда лишаване от свобода от 5 до 10 години. Все още изпитваме затруднения да разберем дали е стабилен, но със сигурност осъзнава какво е направил. Следват да бъдат направени експертизи. В момента на задържането си и малко след това не се е държал много адекватно. Той няма разумно обяснение за извършеното", обясни завеждащият първо отделение на Национална следствена служба Ивайло Ангелов.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Podrobnosti-za-buistvashtiya-indiec-prizemil-samolet-v-Bulgariya-1059144
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.