Излетялата в канавка край Пловдив кола - БМВ от Кърджали, шофирано от жена
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:29 / 04.03.2021Коментари ()17177
© Фейсбук
От полицията съобщиха подробности за катастрофата, за която Plovdiv24.bg първ ви информира. Ето какво казаха от институцията: "Сигнал за ПТП с обърнат автомобил в крайпътна канавка е получен малко след 10,00 часа тази сутрин. Автопатрул на Първо РУ е на мястото на произшествието - пътя между Куклен и Брестник.

Водачка на БМВ с кърджалийска регистрация е предприела маневра изпреварване, но се е ударила в автомобила пред нея, след което е изгубила контрол над своята кола и се е обърнала край пътя. В съобщението на телефон 112 е посочено, че жената сама е излязла от колата си.

Пристигналият екип на Спешна помощ ще я прегледа. По първоначална информация водачката не е пострадала. Не е пострадал и водачът на фолксвагена, в който се е ударила. Според пробите, взети на място, и двамата водачи не са били под въздействието на алкохол.

Движението в участъка се осъществява нормално. От ОД на МВР Пловдив съветват водачите да шофират с повишено внимание и да спазват необходимата дистанция, особено в участъци от пътя, където се извършват ремонтни дейности.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izletyalata-v-kanavka-krai-Plovdiv-kola-BMV-ot-Kurdzhali-shofirano-ot-zhena-1058277
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.