След съобщение от пловдивска болница арестуваха мъж за опит за убийство
Автор: Цвети Тончева 15:29 / 01.03.2021Коментари ()8413
© Plovdiv24.bg
53-годишен мъж от село Чалъкови е задържан за опит за убийство, съобщи за Plovdiv24.bg говорителят на ОДМВР. Действията на разследващите се водят под надзора на Районна прокуратура Пловдив.

На 28 февруари около 10,00 часа в РУ Хисаря е получено съобщение от пловдивска болница, че в лечебното заведение с фрактура на черепа е настанен 60- годишен мъж. По думите на пострадалия по-рано на същата дата друг 53-годишен мъж, с когото работел заедно, му е нанесъл множество удари с твърд предмет по тялото, а един от тях сериозно е засегнал главата му.

В резултат на бързите действия на служители на РУ Хисаря е задържан извършителят на престъплението.  

В хода на работата на разследващите са събрали  голям обем от веществени доказателства, които показват съпричастността на задържания към извършеното престъпление. Двамата мъже са работели в кравеферма в Ново Железаре, където оставали да нощуват. Същия ден след работа седнали да се почерпят, възникнал спор, който прераснал в скандал и бой.  

По безспорен начин е установено, че задържаният по-млад мъж е нанесъл ударите с винкелов профил.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sled-suobshtenie-ot-plovdivska-bolnica-arestuvaha-muzh-za-opit-za-ubiistvo-1057379
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.