Ограничителни мерки при работа на заведенията след 1 март
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:54 / 15.02.2021Коментари ()15230
© Plovdiv24.bg
Условия и ограничителни мерки, при които ще работят ресторантите след 01.03.:

- работно време до 23:30 ч.

- максимум един човек на един м2

- не повече от 15 човека на една маса

- разстояние от маса до маса 1,5 м

- дезинфекция на входа

- маски за персонала

- непрекъсната работа на вентилацията, без рециркулация

- измерване на температурата на всички от персонала /преди работа, ежедневно /

15.03 отваряне на нощните заведения:

- отпада ограничението за работно време на всички заведения

- максимум един човек на един м2

- не повече от 15 човека на една маса/сепаре

- разстояние от маса до маса 1,5м

- дезинфекция на входа

- маски за персонала

- непрекъсната работа на вентилацията, без рециркулация

- измерване на температурата на входа на клиентите

- измерване на температурата на всички от персонала /преди работа, ежедневно /


Още по темата: общо новини по темата: 17214
22.04.2025 »
19.04.2025 »
06.03.2025 »
05.03.2025 »
05.03.2025 »
27.02.2025 »
предишна страница [ 1/2869 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Ogranichitelni-merki-pri-rabota-na-zavedeniyata-sled-1-mart-1051594
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.