Колоритна сватба предстои в Пловдив
Автор: Диана Бикова 08:24 / 13.02.2021Коментари ()25751
Японка и българин ще си кажат заветното "Да" в Деня на влюбените 14 февруари. Сватбеният ритуал ще се проведе в тесен кръг в града под тепетата и без гости от Страната на изгряващото слънце по разбираеми причини заради пандемията, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Фуми Шибутани е балерина в Държавна опера Пловдив. Любимият й Кирил Пенчев е неин колега, свири на кларинет и преподава в АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев". Младата дама е категорична, че след ритуала ще носи фамилията на съпруга си. Фуми и Кирил планират да останат да живеят в България. Тя много харесва новата си родина и е влюбена в морето.

Фуми и Кирил са една от седемте двойки, които са избрали паметната дата за своята сватба. На 14 февруари в Централния дом на младоженците ще се проведат четири ритуала, а в зала "Тракия" - още три, разказа директорът на ОП "Радостни обреди" Чудомира Пинджева.

Другата желана дата през този месец е огледалната 21.02.2021. Засега са се записали пет двойки, но има още време и други влюбени да ангажират час за ритуал.

През целия месец февруари влюбените могат да оставят своите послания на Дървото на любовта, което е във фоайето на Централния дом на младоженците. Фуми и Кирил вече окичиха своите обръщения към любимия.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Koloritna-svatba-predstoi-v-Plovdiv-1050689
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.