Притеснителни новини за малкия Емо, семейството му се нуждае от подкрепа!
Автор: Пламена Николова 09:31 / 07.01.2021Коментари ()3283
© Plovdiv24.bg
Притеснителни новини за малкия Емо от Варна сподели неговата майка Силвия Емилова, видя Varna24.bg

Въпреки извършената успешна операция, състоянието на детето не е добро, става ясно от написаното в социалната мрежа преди два дни. 

"Мили дарители и приятели, с Емо днес пристигнахме в Турция!

Нашето борбено дете, което мина през 4 операции за 5 месеца ще бъде хоспитализиран в болница Мемориал! Състоянието му е извън границите и е влошено чрез симптомите на болестта и инфекцията! Отслабна драстично, но чрез психологичните терапии е малко е по-спокоен.

На първи етап ще му бъде назначено медикаментно лечение и според състоянието му и продължителността на лечение ще направят подход към другите стъпки, евентуално и анална манометрия. Ще се проследят и кръвните изследвания,особено тромбоцитите! Лечението му ще е дълго!

За съжаление средствата по неговата благотворителна сметка, в която бяха събрани парички от организираните кампании в последните месеци са изчерпани.

Предоставям платежно с наличност по сметката от 7 лева и 47 стотинки!

Малко след нова година ние отново тръгнахме по пътя за успеха! В последните месеци, поради влошаването на Емо ,ние не знаем какво е да си в къщи за постоянно! Какво е да си у дома! Турция стана част от нашият живот и живота на Емо в последните месеци. Той не може пълноценно да се радва и играе с братчетата си, защото не се чувства добре, а ние не можем да се отдадем на децата си, поради постоянното отсъствие в борбата за здравето му!

Скъпи дарители, призовавам ви от цялата си душа на майка и човек: Споделяйте!Нека този апел стигне до повече хора с големи и добри сърца и който с каквото може да помогне в нашата борба за пълноценен живот на нашия Еми!

Не е определена сума за лечението му, поради факта, че лечението ще е в много дълъг период от време и не е сигурно какви манипулации ще бъдат извършени!Преди всяко лечение, манипулация и план за лечение, ще бъде предоставяна проформа-фактура от болницата както до този етап на лечението! Точната причина за отново показателните симптоми не е установена, затова лечението ще продължи още неизвестно за нас и лекарите време!

Ще вървим този път доста дълго! Аз вярвам в успеха! Вярвам, че края ще се види съвсем скоро и мъките на детето ни ще свършат! Вярвам,че един ден ще се приберем у дома завинаги! Вярвам,че Турция ще е един лош спомен за нас с Еми!Вярвам,че детето ни ще заиграе с братчетата си онази мечтана игра без болка, без отпадналост и без мъка и притеснение! 

Вярвам,че ще прегърнем децата си, знаейки, че повече няма да се налага да се връщаме в Турция за лечение! Вярвам в успеха! Вярвам в този ден! Вярвам, че ще успеем благодарение на вашата морална подкрепа и вашите отворени благородни сърца!!! Вярвайте и Вие!

Ще ви държа в течение на здравословното му състояние и неговото лечение в момента в Турция!!!

Благодарим ви,че сте до нас!

Бъдете здрави!", написа Силвия.

Можете да помогнете като дарите средства:

IBAN в бг левове към Банка ДСК с титуляр Емилиян Красенов Стефанов:

BG48STSA93000026548514

PayPal:silviq_ronkova@abv.bg


Още по темата: общо новини по темата: 3
10.03.2022 »
16.02.2021 »
20.08.2020 »

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Pritesnitelni-novini-za-malkiya-Emo-semeistvoto-mu-se-nuzhdae-ot-podkrepa-1037325
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.