Трима дрогирани водачи посрещнаха 16 ноември в полицейския арест
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:21 / 16.11.2020Коментари ()1481
© Plovdiv24.bg
Трима дрогирани водачи посрещнаха 16 ноември в полицейския арест- двама от тях са управлявали превозни средства на територията на Пловдив, един е установен в Житница.

В обедните часове на 15 ноември екип на група «Сигма» спрял за проверка водач на лек автомобил "Нисан" на територията на град Пловдив. По надлежния ред с техническо средство било установено, че 32-годишен мъж от Асеновград шофира под въздействие на канабис. Водачът е задържан в ареста на Четвърто РУ, а по случая е образувано бързо производство.

Малко след 23 часа същата вечер автопатрул от Четвърто РУ е установил  и задържал още един дрогиран водач на територията на града. 29-годишен мъж от Раковски управлявал БМВ след употреба на амфетамин. Проверката е извършена на булевард "Шести септември".  

Бързо полицейско производство за извършено престъпление по чл. 343 Б ал 3 от НК е започнато и от служители на РУ Хисаря. В следобедните часове на неделния ден на улица "Първа" в село Житница е проверен водач на лек автомобил Мерцедес, който пътувал към село Калояново. Превозното средство било управлявано от  21-годишен, а тестът с драг чек отчел положителна проба за наличие на амфетамин и метамфетамин. Водачът е дал кръвна проба за изследване в филиал на ЦСМП Хисаря.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Trima-drogirani-vodachi-posreshtnaha-16-noemvri-v-policeiskiya-arest-1021757
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.