Ето как травеститът Севдалин си направи "безплатна“ козметична процедура за 1700 лева
Автор: Георги Василев 15:29 / 12.11.2020Коментари ()8194
©
Илюстративна снимка
Травеститът Севдалин Асенов, който е даден на съд за това, че ползвал услугите на салон за красота и след това избягал, е използвал изключително евтин трик, за да измами служителките в студиото, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Точно преди една година Севдалин, който се възприемал като жена и поддържал външен вид с дълга коса и други атрибути, посетил салона на дружество "Дима Стил Бълария“ ООД. Направил си от най-скъпите процедури като навъртял сметка от 1683 лева. Когато дошъл момента за плащането, излъгал че парите са у приятелката му отвън, излязъл "да я търси“ и си плюл на петите.

Днес той не се яви в съдебната зала, където трябваше да се гледа делото срещу него. Униформени го търсили на адреса по делото, но не го открили. Съседи разказали, че е духнал в чужбина. Последвала справка за задгранични пътувания, която показала излизане през юли и влизане в република България през септември.

Севдалин все пак се е явил на едно от заседанията – обяснил, че ще съдейства и дал друг адрес в София, на който живеел. В момента той е обявен за общодържавно издирване.

Следващото заседание по делото е през декември.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Eto-kak-travestitut-Sevdalin-si-napravi-bezplatna-kozmetichna-procedura-za-1700-leva-1020498
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.