Пловдивчанин озверя – блъска и псува заради пререждане на евтина бензиностанция
Автор: Георги Василев 11:31 / 25.10.2020Коментари ()29704
©
Пловдивски шофьор озверя защото колега го пререди на една от евтините бензиностанции на Рогошко шосе, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мъжът започнал да блъска по колата на другия шофьор, а после отворил вратата на чуждата кола отправил неприлични думи към водача и съпругата му, която също била вътре.

Случката е от миналата събота. Към 8 сутринта потърпевшият шофьор решил да капне евтина газ на бензиностанция "Лайт Газ“. Той шофирал лек автомобил "Нисан Примера“, а с него пътувала и съпругата му. Мъжът забелязал сив пасат, в който нямало никой. Немското возило било паркирано малко преди зоната за зареждане.

След като известно време никой не дошъл при автомобила, потърпевшият го заобиколил и спрял до колонката. В този момент обаче от бензиностанцията излязъл нарушителят, който се приближил към "Нисана" и започнал да крещи "Ти защо ме пререждаш бе, а?“.

Пострадалият се опитал да проведе разговор с нарушителя, но той продължил да се държи превъзбудено, да вика, да обикаля автомобила, като нанесъл няколко удара с ръка по стъклата колата. Секунда по-късно отворил шофьорската врата с цел саморазправа и отправил към пътуващите обидни думи, които повторил няколко пъти. В резултат на последното съпругата се обадила на полицията.

Пристигнал екип на Трето РУ. Униформените задържали нарушителя.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanin-ozverya-bluska-i-psuva-zaradi-prerezhdane-na-evtina-benzinostanciya-1014086
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.