Мастурбиращ мъж шокира посетителите на най-оживения парк в Пловдив
Автор: Георги Василев 10:01 / 13.10.2020Коментари ()58190
© Plovdiv24.bg
Пет дни в "структурно звено на МВР“ ще прекара мъж, който извърши изключително гнусна проява пред погледа на малки деца и техните родители в Цар Симеоновата градина, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Прангите щракнали около китките на нарушителя на 5 септември. Тогава той решил да се разходи и отскочил до парка. Около 20,00 часа граждани и родители, които също били там, видeли нарушителя да мастурбира в близост до езерцето с мечката и детската площадка, където играели децата им.

Уплашена от видяното, една от майките потърсила помощ от най-близко седящите на пейка двама мъже, които веднага се насочили към мястото, посочено им от нея. Приближавайки, двамата мъже също възприели мастурбиращия в близост до детската площадка мъж. Междувременно младата майка се обадила на 112 и съобщила за случая.

Пристигнали двама служители на Второ РУ. Те били посрещнати от гражданите, които им посочили отдалечаващия се нарушител. Той бил настигнат от полицаите, които установили, че не носи в себе си документ за самоличност и го отвели в Районното управление за изясняване на случая. Там получил и акт за дребно хулиганство.

По-късно бил изправен пред съда. Магистратите преценили, че безспорно действията му са станали достояние на значителен брой граждани най-вече деца, майки и възрастни хора, присъстващи по това време в района на детската площадка в Цар Симеоновата градина, предизвиквайки реакция на възмущение и дори страх.

Отчитайки правилно както данните за личността на нарушителя, така и обществената опасност на конкретно извършеното нарушение, съдът му наложи наказание задържане в "структурно звено на МВР“ за срок от 5 денонощия.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Masturbirasht-muzh-shokira-posetitelite-na-nai-ozhiveniya-park-v-Plovdiv-1010187
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.