Мъжът, прегазил жена край Пловдив, се оказа професионален шофьор на цистерна
Автор: Адриана Георгиева 20:03 / 07.10.2020Коментари ()11486
© Plovdiv24.bg
30-годишният шофьор Здравко Гунчев, който блъсна и уби възрастна жена с автомобил "Мeрцедес S" на 1 юни 2019 година в Ново село се изправи пред съда днес. Делото обаче бе върнато на Окръжна прокуратура Пловдив, тъй като съдията прецени, че е допуснато съществено нарушение. В хода на досъдебното производство не са били уведомени и установени внучките на 78-годишната жена - Добринка, Надежда, Антоанета и Кристина, които са страна по делото и правата им като частни обвинители са ограничени, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Гунчев и защитникът му адвокат Димов признаха всички обстоятелства в обвинителния акт и пожелаха делото да се гледа по съкратената процедура без разпит на свидетели и вещи лица. Това ще се случи едва, когато бъдат издирени внучките на загиналата. Като частни обвинители и граждански ищци ще искат да бъдат конституирани децата и племенника на пострадалата. 

По време на заседанието стана ясно, че Здравко е осъждан и преди и работи като професионален шофьор на цистерна.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Muzhut-pregazil-zhena-krai-Plovdiv-se-okaza-profesionalen-shofyor-na-cisterna-1007164
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.