Контрапротест довечера в Пловдив
Автор: Васил Динев 13:26 / 23.09.2020Коментари ()2802
© Google
За довечера е организиран контрапротест в поддръжка на решението на Общината да се отворят улиците "Данаил Юруков" и ул. "Леденика" съответно към бул. "Свобода" и бул. "Копривщица". Той трябва да започне в 18.30 часа.

Според организаторите мотивите са следните - с цел облекчаване на движението в квартала между бул."Васил Априлов", бул. "Пещерско шосе", бул."Копривщица" и бул. "Свобода", където са ситуирани детска ясла "Приказен свят“, детска градина "Чучулига“, детска градина "Мирослава“ и ПГ по електротехника и електроника, и всяка сутрин и вечер настава невъобразимо напрежение в придвижването на родители, желаещи да стигнат до детските заведения и живущите в квартала, община Пловдив иска да възстанови стария план, като отвори два допълнителни входа-изхода към бул. "Свобода" и към бул. "Копривщица".

Този план ще позволи по-лесно придвижване, повече паркоместа, тъй като улиците ще станат еднопосочни и ще спести нерви и ПТП-та, защото досега се излиза от този голям квартал единствено само към бул. "Васил Априлов" и "Пещерско шосе".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kontraprotest-dovechera-v-Plovdiv-1003033
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.