Инспектори от ПОИ и Общинска охрана "превзеха“ хълм Бунарджика
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:08 / 18.09.2020Коментари ()2338
Колегиална надпревара към върха на хълм Бунарджика организираха тази сутрин служители на две общински предприятия по повод Европейската седмица на мобилността. В активното ходене по алеите се включиха инспектори от Пловдивския общински инспекторат и Общинска охрана. Те бяха водени от директорите – Борислав Димов и Димитър Палашев, подкрепени от ръководството на "Градини паркове“ – Георги Николаев и Николай Чунчуков.

Тазгодишната кампания "Чиста мобилност за всички“ се провежда под мотото "Избери как да се придвижваш“, а координатор е Дирекция "Екология и управление на отпадъците“ на Община Пловдив.

По пътя нагоре и обратно служителите впечатляваха гражданите със сериозността, с която участваха в инициативата, а накрая завършиха с обща снимка.

Финалът на Седмицата на мобилността ще бъде отбелязван с голямо събитие на 23 септември от 17.00 часа, когато служителите на ОП "Общинска охрана“ ще направят велообиколка на Гребния канал, подкрепени отново от Пловдивския общински инспекторат и дирекция "Спорт и младежки дейности“. Община Пловдив кани и гражданите също да се включат в инициативата.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Inspektori-ot-POI-i-Obshtinska-ohrana-prevzeha-hulm-Bunardzhika-1001859
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.