ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Пейка парти завърши с белезници! Пиян до козирката уринира пред жени, псува полицаи!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:35 / 12.02.2019Коментари (0)4118
© Plovdiv24.bg
Пейка парти, полято с обилно количество ракия, завърши с белезници за един от подпийналите в компанията. Инцидентът е от средата на август 2018-а, но вчера Районен съд Бургас е взел решение как да накаже буйния любител на спиртните напитки, установи справка на Burgas24.bg.

В късния следобед на 16 август няколко авери решили да се почерпят на свеж въздух, след като цял ден работили и изкарали някой лев. Мъжете с инициали И.Б., С.С., Д.Г. и Г.Г.  седнали на пейка близко до магазин "Анет" в к-с "Братя Миладинови", в района пред бл. 57. Изпили една бутилка ракия, след което решили да продължат с втора. При консумирането на алкохола, единият от тях - Г.Г., който е бездомник, станал видимо неадекватен – трудно стоял изправен на крака, падал и започнал да вика. Виковете му не били към конкретно лице, но ставали все по-силни и неконтролируеми. По време на случващото се в градинката имало множество хора, между които и майки с деца, които виждали случващото се. В един момент Г. се изправил и уринирал върху пейката. Възмутена от това, намиращата се там В.А., подала сигнал до телефон 112.

Около 20:30 часа на място отишли Д.Д.и С.Т.– полицейски служители при Второ РУ на ОД МВР – Бургас. Снели самоличността на С., Б. и Д.Г., които им съдействали при извършването на проверката. Когато обаче предприели същите действия по отношение на нарушителя Г.Г., той започнал да се държи агресивно, говорел нецензурни думи, дърпал се и това негово поведение продължило и при поставяне на белезници на ръцете му. Нещо повече - нарушителят Г. псувал полицаите, обиждал ги и отправял към тях заплахи от рода на: "Ще ви избия, ще ви изтрепя, само ми отвържете белезниците". 

Агресивният мъж е осъждан три пъти и има история, свързана с физическо и словесно насилие. През 1999 година е извършил престъпление и му е наложено наказание лишаване от свобода за срок от три години и шест месеца. На 15.11.2012 г., е пребил бившата си съпруга. Той и е  нанесъл множество удари в областта на главата, блъскал я в табла на едното от намиращите се в помещението легла с особена жестокост. Причинил й е лека телесна повреда, изразяваща се в мозъчно сътресение и счупване на носни костици за което му е наложено наказание пробация. През април 2016 г. е извършил спрямо дъщеря си Ч.Г.Г.престъпление по чл. 144, ал. 3, вр.ал.1 НК – заканил се с убийство, като опрял нож на врата й с думите "Сега ще те убия!". Наложено му е било наказание лишаване от свобода за срок от четири месеца, изтърпяването, на което е било отложено за срок от три години.

На проведено вчера заседание на Районен съд Бургас агресивният бездомник е признат за виновен, че е извършил непристойна проява, изразяваща се е в уриниране върху пейка на публично място, както и за отправяне на псувни, обиди и заплахи срещу полицаите. Наложено му е административно наказание "Задържане в поделенията на МВР" за срок от десет денонощия.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: