ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Иновативен йоден препарат Микстура син йод – патогенен убиец и гарант за силен имунитет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:39 / 11.02.2019Коментари (0)41093
©
Грипна епидемия - отново! Вече не съществува понятие "рисков сезон", който се надяваме по-бързо да отмине. Инфекциозните взривове с нови и все по-агресивни източници на болести вече са част от съвремието ни. Живеем в  тяхната постоянна обсада и остава само крачка до пандемична катастрофа в глобален мащаб. Антимикробната устойчивост е нарастващ световен проблем, който до 2050 г. се очаква да е отговорен за смъртта на повече хора, отколкото сърдечно-съдовите или ракови заболявания.

Рядко на пазара се появяват медикаменти с подходящ отговор на новопоявилите се заболявания, защото създаването, особено на противовирусни препарати и ваксини, е продължителен и скъп процес.  Нужни са дълги проучвания, за да се натрупат знания относно все по-разнообразните болестни причинители и механизма на тяхното действие.

Така "лекарствената безизходица, агресивността на болестотворните организми, тяхната постоянна изменчивост и нуждата от намирането на спешно решение насочват усилията към профилактиката за укрепване на имунитета - нашата естествена броня срещу болестната заплаха!

Грипът като всяка тежка инфекция може да бъде смъртоносен за организъм с отслабена имунна система. Антибиотиците не въздействат на грипните причинители. Все още като най-сигурно профилактично и лечебно средство се пропагандира и използва противогрипната ваксина. Напълно логично обаче се поставя въпросът относно нейната ефикасност, тъй като грипните вируси се променят изключително бързо и това им свойство създава трудно преодолима бариера за всяко успешно лечение.

Надеждна алтернатива в тази сложна ситуация е активирането на природната ни отбранителна система – имунитета. Имунната ни система е така перфектно устроена, че успешно се справя с чуждото вмешателство. Йодът, който се усвоява в клетките на щитовидната жлеза, е мощен патогенен убиец. В имунологично отношение  щитовидната жлеза действа като естествена бариера: на всеки 17 минути кръвта, циркулираща в тялото ни, минава през нея и там йодът неутрализира навлезлите в организма инфекциозни агенти, независимо колко са устойчиви и агресивни. След всеки "17-минутен цикъл“, те стават все по-слабо активни до окончателната им гибел, но само при условие, че щитовидната жлеза е достатъчно наситена с йод.

Tози жизненоважен микроелемент  мобилизира цялата защитна система и това негово свойство го прави  незаменимо средство за профилактика и лечение на инфекциозните заболявания, а йодните натурални продукти - изключително надежден избор в битката с грипа.

От началото на 2019 година на пазара е уникалният йоден препарат от ново поколениe МИКСТУРА СИН ЙОД, който съдържа единствената биоактивна форма на йода, гарантираща възможно най-силното му въздействие върху човешкия организъм. Това е хранителна добавка с доказано високоефективен обширен спектър на действие, успешен способ за преодоляване на йодния дефицит и могъщ антисептик срещу целия патогенен пейзаж.

Уникалността на МИКСТУРА СИН ЙОД  е резултат от съчетаването на биологично активната форма на йод с нишесте, янтарна киселина и витамин РР. Всяка една от тези съставки притежава качества със забележителна практическа стойност, но обединяването им в комплекс засилва техните свойства, като запазва всички ценни способности на йода, при това с абсолютно нетоксично въздействие върху човешкия организъм.

Тези изключителни достойнства осигуряват на препарата МИКСТУРА СИН ЙОД  преимущества, недостижими за други йодни препарати.

Предимства 

• В микстурата йодът е в п
©
Доктор Анна Драгоева е молекулярен биолог. Дългогодишната й научноизследователска дейност в БАН и чужбина е в областта на генетичните биотехнологии.
оложителна едновалентна форма с биологична активност, при което отпада необходимостта от преработката му в щитовидната жлеза.

• Включването на йода в молекулата на високополимерното нишесте напълно елиминира токсичните му ефекти.

• Янтарната киселина ефективно подобрява действието нa "синия йод" и служи едновременно като субстрат и катализатор на биоенергетичните процеси в организма. 

• Витамин РР осигурява защита на сърдечно-съдовата система, нормализира артериалното налягане и повишава ефективността на лечението при множество  заболявания. 

• Фруктозата се усвоява лесно от организма, подобрява вкусовите качества на продукта, позволява неговия прием от пациенти със захарен диабет, вегани и хора, склонни към напълняване.

• Липсата на резистентност към препарата позволява неговото постоянно, безопасно и ефективно използване.

• Препаратът е прецизно дозиран (25 мкг. йод в една капка) и няма противопоказания.

 Удобен и лесен за употребa, флаконът с препарата е  достатъчен за 3-месечен профилактичен курс и така ни осигурява трайна защита от инфекциозните заплахи. По време на грипните епидемии той може да се използва удобно от цялото семейство, като се спазват стриктно указаните в листовката дневни дози за възрастни и деца. Препаратът няма противопоказания. Не се препоръчва да се прилага при индивидуална чувствителност към съставките на продукта.

Ако грипът ви е покосил, всекидневнaта му употреба ще ви помогне по-леко да го преодолеете, по-бързо да оздравеете и да ви предпази от развитието на тежки усложнения. Препаратът е съвместим с лекарствени терапии.

Подробна информация за препарата “Микстура син йод" на сайт: www.blueiodine.eu







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: