ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо не успя да открадне нещо от ЦСКА-София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:36 / 22.07.2018Коментари (17)6227
Локомотив Пловдив загуби от ЦСКА-София с 0:2 в първия си официален мач от новия сезон, който се игра на стадион "Българска армия" в столицата, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят бе изгледан и от собственика на черно-белите Христо Крушарски. Попаденията за "армейците" вкараха Мауридес и Жоржиньо през второто полувреме.

В стартовия състав на пловдивчани попаднаха само две от новите попълнения - таджикът Искандар Джалилов и новият капитан Бирсент Карагарен. На непривичния за него пост на десен бек пък бе поставен Абделхаким Буна.

Почти през цялата първа част играта бе равностойна, като "смърфовете" организираха и няколко добри атаки.

Първата възможност за гостите бе в 19-ата минута. Парвиз Умарбаев опита интересно изпълнение, след като пробва да прехвърли от над 25 метра вратаря на ЦСКА-София Черниаускас. Топката обаче премина на метри над напречната греда.

Десет минути по-късно Локо направи перфектна контраатака. Парвиз Умарбаев открадна една топка в центъра и напредна 30-ина метра. Последва пас към Филип Михалевич в наказателното поле, който обаче не посмя да шутира, а предпочете да върне назад към Бирсент Карагарен. Пасът не бе много прецизен и защитник на ЦСКА-София изчисти топката, преди капитанът на Локо да успее да нанесе удар.

Домакините откриха резултата в 52-ата минута. Тиаго Родригес пусна пас по земя към Едвин Джеси, при който останаха съмнения за засада. Такава не бе вдигната и последва центриране в пеналта, където Мауридес засече с глава под напречната греда за 1:0.

Пет минути по-късно Парвиз Умарбаев опита силен шут с левия крак извън наказателното поле, при който топката отиваше под напречната греда, но вратарят Черниаускас успя да избие в корнер.

ЦСКА-София реши мача с втори гол в 62-ата минута. Отново Едвин Джеси проби по лявото крило и почти от аутлинията центрира по земя в малкия пеналт. Там Стивън Езе и Димитър Везалов изпуснаха Жоржиньо, който засече с крак за 2:0.

Локо пропусна най-доброто си положение в 72-ата минута. Това стана след дълго центриране в пеналта на ЦСКА към Филип Михалевич. Нападателят остана сам срещу вратаря и засече от воле, но топката профуча над вратата в аут.

Локо игра в състав:

Антони Милина, Искандар Джалилов, Димитър Везалов, Стивън Езе, Янко Ангелов, Игор Банович, Парвиз Умарбаев (89- Петър Шопов), Елитон Жуниор, Абделхаким Буна, Бирсент Карагарен, Филип Михалевич.

Още по темата: общо новини по темата: 9
25.07.2018
24.07.2018
22.07.2018
22.07.2018
21.07.2018
21.07.2018
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Чорбата игра по нахъсано и спечели.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 23.07.2018 г.
0
 
 
Имали смо шансу, али ни прееб.ха. Хахаха - физкултурника вънка , не може да си нареди състава . И тия новите -имигрантите и те за нищо не стават . Да са връща Коко и Кокала и да ги почвами
0
 
 
Бездомни мишки, Ние сме доволни и поздравихме отбора си след загубата! Ние виждаме своите бъдещи успехи, защотов Локомотив се работи професионално. А сещата ли се утре какава среща има на Коматево- кой лъже в ботевЪ!Две козлета се събрали на един мост и се сблъскали(притча)... и двете паднали в реката и се удавили,това чака ботевЪ, вечни Бездомници,ВЕЧНИ!!! Няма да има никакъв стадион , а една кална локва ,където да се издавят бултра$$$$$ите от сблъсъка утре-ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИ,Коматево е вашият приют...
0
 
 
Скрападжия, ние чакаме шест нови , плюс един бразилец и един хърватин-общо ОСЕМ!При нас няма драми, а вие се скъсахте да се лъжете по между си, циркът е пъленКОЛКО ЧАКАТЕ нови играчи- ВИЕ- за потушаване на слаби резултати и ЛЪЖИ, и НАПРЕЖЕНИЕ??
0
 
 
Джалилов е десен бек, а игра ляв, а Буна е зад нападателя или по крилото, а игра десен бек.Това донесе трите точки на Цска! Но пред ЛОКОМОТИВ има огромни перспективи, ще се картотекират 4 футболисти на ниво ,плюс Симеон Райков и Анте-наказаните! Локомотив има много смислени атаки, много ми харесаха, на фона, че чакаме ШЕСТ Титуляра, а сега бяхме с 4 юноши.Играч на мача бе УМАРБАЕВ...
+3
 
 
За мен очаквана загуба с оглед липсващите резерви! Даже резултата познах в темата преди мача! Локомотив обаче показа игра, особено през първото полувреме! И то игра, която изненада положително. Съдиите тенденциозно си ни зсклаха, но въпреки това показахме добри наченки на комбинативна игра срещу дърт комунистически клуб (нищо че реално са от Ловеч) който има мощно лоби, а и има селекция за милиони Евро! До гола им с нищо не ни превъзхождаха! Дано идиотите от ръководството ни да успеят с картотеките на новите и тогава ще правим крайни оценки? Чакат ни тежки мачове и затова в следващият трябва да бием! Има позитивизъм в играта ни, а за реализацията и трябва време! Оптимист съм! САМО ЛОКО!
0
 
 
За съжаление слабо представяне като за начало, посредствен футбол, и "тирето" си взеха мача...
-1
 
 
Циганските стратези,дето вчера се вихреха в темите за Ботев къде са?Да дойдат да коментират родния си "Манчестер Юнайтед"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: