ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Какво чакаме? БСП обяви война на България
Автор: Любомир Минчев 16:11 / 22.03.2018Коментари (25)36361
©
Никога досега в 30-годишния преход червените комисари не са били така агресивни към собствената си държава. Дори когато управляваха само я съсипваха, но поне си държаха езика зад зъбите и не ставаше така публично ясно какво се крие в главите им и за кого работят всъщност. След честванията на 3 март, след хулиганското посещение на руския патриарх, след яростните атаки срещу ЕС, след поредната победа на Путин всичко е сложено на масата. Тези хора се държат като диверсанти в собствената си страна. Действат като руски партизани в тила на ЕС. И вече изобщо не ги е срам да говорят открито, че не обичат тази България. Те се борят за друга България, в която е важно какво мисли ченгето Кирил или какви са плановете на Решетников. Готови са дори и кръв да пролеят под знамето със сърп и чук. Точно както си представят картинката и някои патриоти като Волен Сидеров. Новите родоотстъпници!

Демокрацията ни е отнела много, повлече крак Корнелия Нинова. Браво на избирателите – зашлевиха я през устата и загуби спечелени избори. И нищо не казва за подаръците на демокрацията – като "Техноимпекс“.

"Искам да  Ви   кажа,най-учтиво,че  когато БСП вземем властта  догодина…ще  използвам всички  методи-по  линия  на МВР и на МВнР  и  ще съжалявате,ако стъпите на българска земя. Заради   такива като Вас си заслужава да  се  борим  за нов  Девети  септември…А  тази  вечер  ще отида и  ще  се  изпикая върху  мемориала  на шибаните  жертви на  т.нар.  комунистически  режим“, пише левият екстремист Александър Симов в мрежата в спор със свой опонент. Той сега е депутат от БСП и работи усилено, за да се изпикае на съдбата ни.

80 процента от българите са дебили, съобщи друг талибан от котилото на Нинова – проф. Иво Христов. Може да е вярно, ако е вярно твърдението на Гергов, че 70 процента от народа са русофили. Все някак ще ги натъкмим останалите 10.

И последният идиотизъм на Таско Ерменков – вие сте идиоти, вие, българските граждани, че искате в Европа, а Путин го избират и в Крим.

Това били лични мнения на партийни функционери. Писани по пижама или по къси гащи в хола с лаптоп на коленете. Глупости! Те изразяват настроенията на партийната върхушка на БСП, която прави толкова рязък завой, че изумява с наглостта си и европейските социалисти, които се чудят дали да оставят тази вече сталиниска партия в семейството си.

Преди избори червените много обичат да говорят за победа и промяна. Но трябва да бъдат малко по-убедителни и да ни разкажат повече за промяната. Както го направиха край язовир Копринка – късаха знамената на ЕС и НАТО и развяваха руското.

На Копривките по време на кампанията си за президент  Румен Радев се провикна към червената тълпа:“Аз съм вашият боец, стойте зад мен и ще победим, ще си върнем държавата!“

От кого ще си я връща тази държава генерал Румен Радев и на кого иска да я даде, се питахме тогава. След  унизителното тропане на Кирил по масата в президентството вече е ясно кой я иска тази държава и кой е готов да я подари.

Никакво съмнение, че знамето на БСП е забито в кабинета на Радев. То е знак за войната, която партията обяви на България. Гражданска война, чийто вдъхновители дойдоха за малко и си тръгнаха, но винаги са наблизо.

Очевидно е, че сме във война, макар и обявена неглиже – по пижама и къси гащи. Какво трябва да направим? Просто е. Да браним държавата от идеите и каузите на сборищата на Бузлуджа, на Копривките, на Копринка, на Альоша. От евразийските идеи на БСП, Радев, Сидеров - подпалвачите на европейското знаме.Това трябва да правим.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Със всичко съм съгласен,само едно не мога да разбра,защо поне един руски "дипломат"-агент не изгони нашата страна?Нима забравихме за Решетников,или "помощта" за 'избора' ни на "нашия" Президент или многото подривни дела до сега?! Отново ли се 'наведохме' покорно,заради "Любовта" към Москва или,или решихме че така,ще избегнем Ножа от опозицията в гърба?! Нима пак ще бъдем последни,а колко драпахме за EU,че за малко не ни провали едно Юго-ембарго?! Нека не се съобразяваме с "другарите",а поглед към Европа да отправим,и тези които много са пострадали,най-големите санкции са направили?! Само си 'викам',дано не изпаднем в положението на Великобритания,че тогава ще ни бъде всяка подкрепа отказана,или "дипломатично" България от Демократичните ценности отрязана! Дано да греша! !!!
-1
 
 
Аз съм с неолиберални разбирания и споделям европейските ценности, но не приемам опасенията за руска заплаха, вмешателства и имперски амбиции. Всички опасения са преекспонирани и водят до това хората да се радикализират и разединят, което може би е целта. Трябва да сме позитивни и да си гледаме интереса, а не който ни свирне да тичаме като кученца и се подчиняваме.
-1
 
 
Утрепахме си армията, за да не може да прави военни преврати :-) Иначе е лесно! Вадиш танковете и две девизии, отиваш пред парламента, вадиш ги, стреляш. Отиваш при роднините - стреляш! Конфискуваш имущество и правиш ново правителство. Без чистка няма да се оправи тази държава. Защото единия мандат са при едните, после при другите. Те са милионери от заплати и далавери, а народът се самоубива и тъне в мизерия. Всички до стената, ама кога и как ще стане не е ясно.
+2
 
 
Май им сфършия мангите на комунистотерористо
+2
 
 
Хей всички коментиращи не разбрахте ли че всичките в този парламент независимо от партията са на един принцип "Разделяй и владей" след което всичко води единствено в техния джоб!!! Никой не мисли за нас!!!! Дори ние ако се замислите!!!
+5
 
 
Червените дебили никога не са били българи.Проруски еничари и подлоги на чужда държава.На снимката ДЕБИЛа си сложил,черно яке с кръст ,а под кръста руско знаме.В ръцете държи българско.А селяндурката от монтанско КУРнелка го гледа все едно е светец.Ето това е БСП!!! Безродна Селска Парлама!
0
 
 
Комунистите са на власт сега в последните 10 години пак проверете.
-2
 
 
тоз Любомир Минчев пак не си е пил хапчетата ...
на 23.03.2018 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2018 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: