ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин съзря голяма несправедливост, знаещи му отговориха подобаващо
Автор: Васил Динев 13:49 / 22.02.2018Коментари (3)13311
Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже: Здравейте, от доста време ми се иска да чрез Вас да задам един въпрос към кмета на Пловдив и към началника на КАТ - Пловдив, а именно: защо на никого не му прави впечатление висящите по време на движение на степенките на сметоизвозващите автомобили цигани, а когато дойдат абитуриентските празници, катаджиите стават много прецизни? Или, ако перифразираме Георги Русев от един култов български филм: за цигани може, а за абитуриенти и младоженци не!!!

Отговорът на "Чистота":

Във връзка с поставения въпрос от ОП "Чистота" отговориха, че специализираната комунална техника е с вид специален режим на движение, като машините са оборудвани е с необходимата звукова и светлинна сигнализация. Принципно за този тип техника се правят изключения от изискванията по Закона за движение по пътищата, част от които са залегнали в Наредба 2 за организацията и безопасността на движението и дисциплината на водачите на пътни превозни средства и пешеходците на територията на Община Пловдив.

Стоянките за работниците са част от фабричното оборудване на сметовозите и са съобразени с извършването на конкретната дейност - спиране през 50 метра с цел по-бързото обслужване на съдовете за смет. 

В изпълнение на Закона за здравословни и безопасни условия на труд е направена оценка на риска от Служба по трудова медицина и са взети всички необходими мерки за неговото ограничаване. Осигурено е подходящо работно облекло, включително сигнални жилетки. Освен при постъпването на работа, в ОП "Чистота" периодично се правят инструктажи за безопасността на труда съобразно дейността, която извършват служителите на предприятието. При сметосъбирачите инструктажите са всекидневни.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Заинтересоваността на човека е хубава, ако наистина се интересува от безопаснотта и живота на хората, ама май не е това водещото, щом много държи абитуриентите и младоженците да имат възможност да имат правото да правят неща, които могатъ да доведат до фатален край.Не разбрах защо намесва и циганите. Всякакви хора работят в Чистота и важното е, че работят наистина, а не ходят да хулиганстват, крадат и пр. Ако запитването беше от грижа за техния живот - разбирам, ама очевидно и това липсва в писанията на въпросния читател..
0
 
 
ЗА ДВАМАТА ДА СЪГЛАСЕН СЪМ СТЕПЕНКИТЕ СА ФАБРИЧНО ЗА ТЯХ НО ТРЕТИЯТ ТАМ ЛИ МУ Е МЯСТОТО
0
 
 
много по би ми било мъчно за младеж който се е утрепал на абитюрентската защото е нямало контрол отколкото че някакъв си мангал се е катурнал в боклука :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: