ДЕСТИНАЦИЯ ЮГ
ОТГОВОРИ
Лятото е в разгара си и Burgas24.bg ще те пренесе на плажа на Южното Черноморие абсолютно безплатно!

Участвай в лятната ни игра "Дестинация Юг" и спечели уикенд за двама на морето.

За целта, всеки делничен ден между 1 и 17 август, тук и в сайтовете, част от медийната ни група (Пловдив, Бургас, Варна, Благоевград и Русе) ще бъдат публикувани невероятните фотопроизведения на талантливия бургаски фотограф Евгени Динев, изобразяващи най-красивите места по Южното Черноморие.

От теб се иска да отговориш правилно на въпроса кое населено място е изобразено на снимката и да попълниш кратката форма за участие по-долу.

За всяка едно място ще разполагаш с жокер и един ден време за размисъл. На следващия ден в секция "Отговори" или във всеки един от сайтовете на медийната ни група, ще можеш да видиш верния отговор и да получиш повече информация за съответното място и как тази година можеш да се позабавляваш там.Отговаряй кое място е изобразено на всяка снимка в "Дестинация Юг", любувай се на красивите морски картини и увеличи възможността си за спечелване на награда. А наградите, които осигуриха нашите спонсори, са супер морски. Участвайки в играта ни, имаш възможността да спечелиш Уикенд за двама на морето в Гранд хотел и СПА Приморец в Бургас или Ваучери за романтично пътуване до остров Света Анастасия, с включени нощувка и закуска, осигурени от Община Бургас.

Готов ли си? Ние те чакаме, заровили пръсти в пясъка на Южното Черноморие!
Днешният въпрос:
Къде се намира мястото изобразено на снимката?

Жокер: Най-големият град в Югоизточна България и вторият по големина на българското Черноморие


Отговори:

име и фамилия:
e-mail:
телефон за връзка:
отговор:
избери награда:


Нашите спонсори:


Допълнителна информация:

На 20 август в информационните сайтове www.burgas24.bg , www.polvdiv24.bg, www.varna24.bg, www.blagoevgrad24.bg, www.ruse24.bg и тук ще бъдат публикувани имената на късметлиите.Всеки участник се съгласява с: Правила и условия за участие в играта